News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FURT DIN SUPERMARKET

Local 7 februarie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Sâmbătă, 05 februarie a.c., reprezentantul unui supermarket situat pe starda Banu Mărăcine din Arad, a sesizat telefonic dispecerul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad cu privire la faptul că două persoane au sustras mai multe produse din magazin.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la faţa locului unde i-a prins în flagrant pe D. Nicolae de 31 de ani şi pe D. Rodica de 38 de ani, ambii din Arad, care au sustras de la raioanele cu produse alimentare şi nealimentare mai multe bunuri, pe care le-au ascuns în buzunarele hainelor pe care le purtau.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, au fost găsite asupra celor două persoane mai multe produse cosmetice şi alimentare, constând în 7 deodorante antipespirante, un şampon, o vază de sticlă, şurubelniţe, un mause, 8 pachete cu seminţe de legume, 2 pachete de condimente, un pachet de cafea, un pachet de unt, un bacon afumat, o şuncă de casă, un piept de pui afumat şi 0,6 kg pulpe de curcan, în valoare totală de 337,45 lei. Produsele au fost restituite reprezentantului supermarketului, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii le-au întocmit celor două persoane actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarele cu actele premergătoare începerii urmăririi penale au fost înaintate  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *