News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Furt savarsit de un minor

Local 18 aprilie 2012 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

În noaptea de 17/18 aprilie a.c., în jurul orei 02.00, prin apelul unic de urgenţă 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost semnalat un caz de furt.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat de urgenţă la faţa locului şi l-a identificat pe cel care a făcut apelul. Acesta, un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în municipiul Arad, pe Aleea Predeal, a reclamat faptul că un copil, care se afla în casa lui împreună cu un prieten, i-a sustras de pe o masă telefonul mobil. Bărbatul a observat absenţa telefonului doar la o oră după plecarea copiilor pe care nu îi cunoştea foarte bine.

Jandarmii au pornit în căutarea minorilor şi, după semnalmente, i-au identificat în scurt timp la câteva străzi distanţă. Asupra unuia dintre minori, B.R., în vârstă de 14 ani din municipiul Arad, a fost găsit telefonul mobil sustras. În urma verificărilor a rezultat faptul că cel de al doilea implicat în eveniment nu a observat furtul.

Jandarmii au solicitat prezenţa părinţilor minorului care au luat cunoştinţă de cele întâmplate. De asemenea, au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale minorul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de ”furt calificat”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *