News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Furtunile de luni seară au dus la o adevărată pană electrică în tot județul Arad Furtunile de luni seară au dus la o adevărată pană electrică în tot județul Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Prima furtună și deja toată rețeaua electrică a județului Arad a dat un mare chix.  Ședințele și cafelele dintre instituția Prefectului, nush dacă mi avem așa ceva, și reprezentanții ENEL au dus la un succes total, prima adiere de vânt și s-au dus transformatoarele, lăsând în întuneric peste 45% din localitățile județului.

La call center e un adevărat chin să stai să asculți lista cu localitățile care stau la lumina lumânărilor, nu cred ca este un loc neafectat de problemele electrice. Parcă acum un an de zile sau chiar doi se făceau planuri peste planuri, promisiuni și suspine precum și promisiuni de mai bine, din partea ENEL0ului, întărite de ochii exigenți ai aparatului stufos prefectural.

Parcă era cazul unei investiții în schimbarea rețelisticii electrice, mai ales că omul de rând este jupuit de bani.

Ca și info, toată partea de vest a județului este fără curent cu promisiuni de remediere de până la miezul nopții, de urmărit care vor fi localitățile ce vor avea noroc de curent.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *