News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

FURTURI DIN SOCIETĂŢI COMERCIALE

Local 31 ianuarie 2011 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

În urma misiunilor executate de jandarmii arădeni, în perioada 28-31.01.2011, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală şi contravenţională în mun. Arad, au fost prinşi în flagrant 3 minori care au  sustras mai multe produse alimentare şi nealimentare din societăţi comerciale.

Astfel, vineri 28 ianuarie a.c., o patrulă de jandarmerie l-a prins în flagrant pe C. Vasile în vârstă de 17 ani din Curtici, care a sustras dintr-un supermarket din Arad, un adaptor video pe care l-a ascuns în buzunar.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra tânărului produsul sustras în valoare totală de 20,83 lei.

Duminică, 30 ianuarie a.c., o patrulă de jandarmerie l-a prins în flagrant pe S. Sergiu în vârstă de 16 ani din Arad, care a sustras dintr-un supermarket din Arad un gel pentru femei marca ,,Play O“, pe care l-a ascuns în buzunar.

La controlul corporal preventiv efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra tânărului produsul sustras în valoare de 63,07 lei

Luni, 31 ianuarie a.c., un echipaj de jandarmerie a prins-o în flagrant pe B. Florica în vârstă de 16 ani din Arad, care a sustras din curtea unui imobil aflat în construcţie pe str. Clujului fier beton pentru construcţii (etrieri)

La controlul bagajelor efectuat de jandarmi, a fost găsit asupra tinerei fierul beton în valoare de 600 lei

Menţionez că în toate cazurile produsele sustrase au fost restituite proprietarilor, prejudiciul fiind recuperat integral.

Jandarmii au întocmit pe numele celor trei tineri actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarele cu actele premergătoare începerii urmăririi penale au fost înaintat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *