News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Autoritatea publica locala, in speta edilul sef si consilierii locali portocalii, continua sa propuna proiecte de hotarari  in  CLM care nu tin cont de  agenda si problemele cetatenlor, incalcand cele mai elementare norme ale democratiei.

Aceste proiecte sunt incomplete, netransparente, ascunzand unicul interes al actualei puteri si anume: devalizarea bugetului local.

Buna gestionare a banului public presupune  necesitatea  si prioritizarea  proiectelor ce urmeaza a fi realizate in functie de interesul  public..

Din pacate la ultima sedinta CLM o initiativa, a bunului plac a primarului si  a  acolitilor sai , prevede cheltuirea a peste 66 mil. de Euro pentru modernizarea si extinderea sistemului de iluminat public din Arad. Edilul sef cere esalonarea platii investitiei in rate anuale timp de 25 ani.

Cu alte cuvinte  ni se propune sa devenim datornici in urmatorul sfert de secol, cu peste 2 mil. Euro pe an.

Un alt proiect prevede “raderea” unei parti a Stadionului Gloria si construirea unei noi sali de sport, in valoare de aproape 900.000 Euro.Trebuie reamintit ca este cel de-al treilea stadion pe care actualul fin al lui Basescu il desfiinteaza in municipiul nostru fara ca cineva sa se sesizeze ca se incalca flagrant legea.

Cu acesti bani s-ar putea moderniza Stadionul UTA, pentru ca echipa fanion a Aradului sa aiba conditiile optime pentru a juca un fotbal de calitate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *