News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gabriela Cristea ține regim în timpul săptămânii și trișează în weekend Gabriela Cristea ține regim în timpul săptămânii și trișează în weekend
Please follow and like us:
Pin Share

Revenită de la începutul săptămânii la TV, ca prezentatoare a emisiunii “Like a star” de la Antena Stars, Gabriela Cristea a mărturisit că nu mai pleacă urechea la criticile legate de greutate și nu mai dă atenție presiunii de a arăta impecabil pe sticlă. După cea de-a doua naștere, vrea să slăbească treptat, fără a-și șoca organismul. Și doar cât va putea, fără a se înfometa și a-și pune sănătatea în pericol.

Au trecut 7 luni și jumătate de la nașterea lui Iris, cea de-a doua fetiță a vedetei TV și a soțului ei, cântărețul Tavi Clonda. Gabi a topit 14 kilograme și vrea să continue să slăbească, însă nu și-a fixat ca țintă un număr de kilograme. Vrea ca procesul să decurgă lent, firesc, ca să nu aibă probleme de sănătate și nici frustrări.

Dietă cu bătaie lungă

“De la naștere până acum am slăbit vreo 14 kilograme, aproximativ, pentru că nu m-am mai cântărit în ultima vreme. Mi se pare aberant să te agăți de cântar și oricum nu e semnificativ. Important e cum arăți, mai ales că după o vârstă… Într-un fel arăți la 50 de kilograme când ai 20 de ani și altfel arăți la 50 de ani. Nu mi-am propus să ard un anumit număr de kilograme, ci să ajung la o formă fizică bună și care să nu necesite un efort draconic și, mai ales, să nu vină la pachet cu stări de rău și amețeli de să nu mă pot ține pe picioare și să nu pot avea grijă de copii! Nu mi-am propus să slăbesc într-o lună, ci pe termen lung, pentru că nu m-am îngrășat într-o lună, ci într-o perioadă lungă. Vreau să îi dau timp organismului să se regăsească”, a declarat, pentru Libertatea, Gabriela Cristea. Are grijă ce mănâncă, pentru că încă alăptează Prezentatoarea TV face tot posibilul să mănânce cât mai echilibrat – pentru că încă o alăptează pe Iris – și la ore fixe. Dă dovadă de disciplină exemplară în timpul săptămânii, însă își rezervă weekendul pentru un mic răsfăț culinar. “Mi se pare în regulă dacă o dată pe săptămână, să zicem, îți rezervi o masă – eu prefer sâmbăta sau duminica, dacă avem musafiri sau ieșim undeva – la care să mănânci lucruri pe care nu le-ai mâncat în timpul săptămânii. Așa că în weekend îmi permit să trișez cu un dulce sau poate un pahar de vin”, a adăugat Gabriela Cristea.
Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *