News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Galleria Arad prelungeşte perioada campaniei de ajutorare a sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău până pe data de 26 februarie.

De marţi, 14 februarie, până duminica, 26 februarie, arădenii care pot şi doresc să îşi ajute semenii aflaţi în suferinţă pot să facă donaţii de alimente, îmbrăcăminte, mobilier sau pături în spaţiul special amenajat la intrarea Cora, etajul 1.

Deasemenea dorim să mulţumim pentru sprijinul primit din partea partenerilor noştri de la  „Asociaţia Patronală a Transportatorilor Europa 2002” (APTE 2002), cei care vor transporta donaţiile sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău.

“ Sunt momente în viaţă în care ne putem trezi fără nimic, cu agoniseala de ani şi ani de zile, distrusă sub ochii noştri şi trebuie să avem tăria de a o lua de la zero. În asemenea situaţii se află mii de  semeni ai noştri ale căror case sunt acum acoperite de nămeţi, ale căror animale zac fără suflare sub mormanele de zăpadă. Sunt oameni care nu îşi pot conduce, creştineşte, pe ultimul drum pe cei dragi plecaţi la cele veşnice; sunt copii care nu mai au mâncare; sunt bolnavi rămaşi fără medicamente. În  aceste momente, trebuie să dăm dovadă de solidaritate, ştiind că oricare dintre noi sau dintre cei dragi nouă am fi putut trece printr-o asemenea experienţă. Galleria Arad vrea să ajute şi se implică în colectarea de ajutoare pentru aceşti oameni şi sper din suflet ca un număr cât mai mare de arădeni să ni se alăture în acest demers”, afirmă Tina Vîrlan, Mall Manager.

Ajutoarele donate de arădenii care vor să ajute, după posibilităţi, vor fi transportate în localităţile sinistrate chiar de angajaţii  Galleria Arad. Încercările prin care trec  acum acei oameni reprezintă o ocazie de a ne deschide sufletul şi de a pune mână de la mână, gestul fiecăruia dintre noi putând însemna chiar salvarea unor vieţi.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *