News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

400x400

Galleria Arad lansează maine, 17 iunie 2014 cel de-al treilea eveniment organizat în parteneriat cu National Geographic.  “AM REVENIT! Mister. Aventură. Surpriză.” este o expoziție  de amploare organizată în premieră în România, cei mici și mari, pasionați de aventură și de cunoaștere fiind invitati să guste din plăcerile unei incursiuni în timp și spațiu, în era dinozaurilor.

“ Parteneriatul încheiat pe durata a trei ani între Galleria Arad și National Geographic  conferă de această dată vizitatorilor din Arad posibilitatea de a se delecta în lumea plină de curiozități, mister și spirit de aventură a dinozaurilor. Faptul că în premieră în România, Aradul, prin Galleria Arad, găzduiește acest eveniment de amploare  reprezintă o mândrie pentru noi, pentru orașul nostru și suntem siguri că arădenii vor fi în asentimentul nostru după vizitarea expoziției. Mai mult, copiii, pasionați de acest gen de teme, vor avea parte pe parcursul evenimentului de multe  surprize”, afirmă Judit Antal, PR&Events Manager.

Deschiderea oficială a evenimentului este programată maine 17 iunie a.c., ora 11:00, precedată de la ora 10.30 de o conferință de presă, susținută în incinta expoziției, la etajul II al Galleria Arad. Lansarea expoziției va fi marcată de prezența la Arad a doamnei Cynthia Doumbia, director al Exhibition Traveller  National Geographic  Washington DC.

Din 17 până în 19 iunie a.c., între orele 9:00-21:00, micii vizitatori vor putea participa la cinemaDINOgraf, concursuri de grup interactive cu premii garantate, ateliere de creație, decupaje, pictură pe față, modelare de baloane.

De asemenea, în intervalul 20-30 iunie a.c., între orele 17:00-18:00, sunt programate ateliere de decupaje dinozauri și cineDINOgraf, iar între orele 18:00-19:00 – copiii se vor putea bucura de 3Dino puzzle și ateliere de creație mască dinozauri.

Accesul la întregul eveniment, organizat la etajul II al Galleria Arad este gratuit pentru vizitatori.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *