News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

In aceste zile, cand aradenii platesc sume impresionante pentru a achita facturi la caldura, consider ca se impune instituirea starii de urgenta in ceea ce priveste analiza sitatiei de la CET Arad.

Este incredibil ca in 2012, pensionarii dar si marea majoritate a salariatiilor au ajuns sa-si cheltuie putinul venit doar pentru a se incalzi. De fapt, factura la caldura a ajuns cel mai mare cosmar al locuitorilor orasului. 308 RON gigacaloria este una dintre marile ,,reusite’’ ale actualului edil pedelist.

Un primar cu adevarat responsabil fata de cei care l-au ales ar incepe chiar din aceste zile sa faca toate demersurile pentru reducerea gigacaloriei. Doar ,,umbland’’ la pretul de achizitie al carbunelui si reducand pierderile la nivelul distributiei agentului termic se poate ajunge , foarte usor,  la un pret mai mic cu 100RON/gigacalorie. Dar, repet,  acest lucru l-ar face un primar responsabil,  caruia ii pasa de comunitatea pe care a ajuns sa o conduca.

Iarna anlui 2012 trebuie sa fie ultima in care PDL sa mai impuna aradenilor preturi si taxe care sa contribuie la saracirea noastra si sa ne aduca la sapa de lemn.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *