News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

gheorghe falca primar arad

Primarul Gheorghe Falcă apreciază faptul că oameni precum Ponta, Măduţa sau Lia Ardelean l-au „degradat” în presă, referitor la gradul de maior pe care acesta îl deţine. „Sunt într-o companie onorantă, a celor «degradaţi», personalităţi precum Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale, componenţii echipei Steaua ’86 – Helmuth Duckadam, Victor Piţurcă, Anghel Iordănescu sau Miodrag Belodedici şi ceilalţi – sau cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, Gheorghe Hagi. Privesc în cealaltă parte şi văd vameşi, oameni falimentari, care se cred Iisus sau diferiţi anonimi, fără probitate electorală sau morală, care ies în spaţiul public doar atunci când li se pun efectiv în gură nişte expresii”, a afirmat Gheorghe Falcă.

Edilul-şef al Aradului s-a plictisit să explice faptul că a ajuns la gradul de maior în urma unor aplicaţii militare la care a luat parte. „De câte ori vine câte un anonim şi ridică această problemă, eu trebuie să mă explic. Am fost ridicat în grad de Ministerul Apărării Naţionale, de ministrul Gabriel Oprea, care acum e din nou în «barca» USL. Eu cataloghez acest atac ca pe încă unul adresat instituţiilor statului, aşa cum s-a mai întâmplat cu Secretariatul pentru Culte sau cu Curtea Constituţională”, a mai precizat Gheorghe Falcă.

Primarul consideră că lista ruşinii ar trebui începută cu Dorel Căprar şi continuată cu Flavius Măduţa şi toţi ceilalţi care s-au cocoţat de şase luni la putere şi n-au făcut nimic pentru Arad. „Domnul Măduţa să încerce să realizeze ceva pentru Arad. Banii dumnealui nu sunt suficienţi, oricât ar avea, pentru a cumpără conştiinţa sau votul arădenilor oneşti”, a încheiat Falcă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *