News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

gheorghe falca primar arad

Printr-un comunicat de presă primarul Aradului, Gheorghe Falcă, işi exprimă nemulţumirea şi regretul pentru hotărârile luate de BPN a PDL în şedinţa de astăzi din Bucureşti. Tonul a fost dat de mişcările ce au avut loc în acest weekend, prin anunţul a 22 de primari din judeţul Argeş care s-au pronunţat pentru trecerea la Mişcarea Populară precum şi prin hotărârea PDL de a demite toată conducerea din judeţ precum şi pe cei 22 de primari.

„Am avertizat, în urmă cu scurt timp, când a fost demisă conducerea PDL Dâmboviţa că partidul nu are o direcţie bună şi nu este condus eficient. Astăzi, situaţia se repetă şi avem un nou exemplu, la Argeş, unde PDL pierde 22 de primari! Este foarte grav că liderii de la Bucureşti îşi permit cu nonşalanţă să minimalizeze orice plecare.  PDL, în situaţia în care este azi, nu îşi permite să piardă niciun primar. În doar câţiva ani, PDL a ajuns de la «partidul primarilor», la plecări în masă provocate de o conducere incapabilă să vadă legătura esenţială între performanţa administrativă şi cea electorală. Devine, din păcate, din ce în ce mai clar că actuala conducerea a partidului nu înţelege ce înseamnă să fii ales de cetăţeni. Politica eficientă este confirmată de votul cetăţenilor, nu de numiri şi destituiri în interiorul partidului”, afirmă Gheorghe Falcă.

Gheorghe Falcă critică modul de acţiune al conducerii centrale care, în opinia sa, nu înţelege că politica nu înseamnă doar apariţii TV, circulare imperative trimise organizaţiilor judeţene, ci munca de reorganizare cu activul partidului, care trebuie mobilizat în jurul valorilor doctrinare şi a celor care au performanţă administrativă. „Partidul are nevoie de o conducere corectă şi eficientă, dar în momentul de faţă este condus de perdanţi, de oameni care nu au în spate votul cetăţenilor. Sper ca oamenii valoroşi ai PDL să se ridice şi să nu mai aştepte ca alţii să ia decizii în locul lor“, a mai spus Falcă. 

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *