News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Ieri primarul actual Gh. Falcă a aruncat vina pentru întârzierea tot mai mare a lucrărilor de la Podul Traian, Calea Romanilor și Aradul Nou pe investitorul privat LIDL care deschide un magazin în zonă. Termenul inițial de finalizare a podului a fost martie 2011 iar LIDL are autorizație de construcție doar din august 2011.

În realitate, întârzierea lucrărilor se datorează exclusiv ambiției personale a lui Gheorghe Falcă de a construi un pod nou lipit de podul Traian. În așteptarea acelui pod ipotetic, care nu avea nici finanțare, nici bază legală, nici logică, lucrările au fost frânate cu peste 7 luni. În plus, din același motiv, locuitorii Aradului Nou au fost umiliți datorită refuzului primarului de a realiza podul provizoriu pentru trafic ușor care era prevăzut și finanțat în cadrul proiectului. 1,5 milioane de euro, bani europeni au fost returnați U.E. din aceeași greșeală.

Ușurința, superioritatea și incompetența cu care a tratat această investiție importantă și necesară, a devenit o regulă în administrație. Chiar în aceste zile, cu aceeași superficialitate, administrația Falcă-PDL ignoră cetățenii și îi atacă din nou pe investitorii privați aducând Aradul în topul fiscalității din România prin votareataxelor și impozitelor pentru 2012 la cotele maxime legale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *