News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În dorința de a parveni politic, de a intra în Parlament prin manipularea populației, Dorel Căprar folosește aceleași mijloace consacrate ale Uniunii socialiste: minciuna, dezinformarea, calomnia. Cum altfel poate fi catalogat un personaj politic care este în stare de orice, chiar și să pozeze în Iisus, pentru a parveni?

Nici subiectul liniei de tramvai ce leagă municipiul de Zona Industrială Vest nu iese din tiparele limbajului fals, duplicitar și demagogic. Gheorghe Falcă îi aduce aminte lui Dorel Căprar că lucrările pentru introducerea liniei de tramvai către Zona Industrială au fost începute în mandatul de primar al domnului Dorel Popa. „De ce nu s-a ridicat în anul 2004, an în care era în politică, să îi spună domnului Popa că linia de tramvai nu are utilitate? Dorel Căprar că nu este om politic de ieri, ci avea această calitate şi în anul 2004 când s-a finalizat investiţia la linia de tramvai care leagă municipiul Arad de zona industrială. De ce nu duce această discuție în cadrul ei real?”, a declarat Gheorghe Falcă.

„Este cunoscut faptul că domnul Căprar are un conflict în interiorul partidului cu Dorel Popa. Domnul Popa a fost impus de Victor Ponta pe listele USL la alegerile parlamentare, lucru care sigur nu îi convine domnului Căprar. Nu îi convine nici că va fi obligat să îi predea domnului Dorel Popa conducerea Organizaţiei municipale a PSD Arad, dar îi recomand să îşi rezolve conflictul din interiorul partidului, nu să vină să critice un proiect demarat de administraţia Popa! De ce nu s-a ridicat în anul 2004, an în care era în politică, să îi spună domnului Popa că linia de tramvai nu are utilitate? Nu înţeleg ce ar fi vrut domnul Căprar să fac când am venit la Primărie, nu puteam să opresc lucrările la linia de tramvai, mai ales că vorbim de un proiect european. Domnul Căprar şi-a falimentat propria firmă, deci dovedește că nu se pricepe la afaceri, nu înțelege ce se întâmplă în mediul economic, e complet rupt de acest domeniu. Dar dumnealui vine și ne acuză că avem înţelegeri cu firmele de transport din zona industrială. Nimic mai fals. Să ne spună domnul Căprar cum putem noi obliga firmele să îşi transporte angajaţii cu o firmă sau alta. Îi aduc aminte că firmele de acolo decid singure, în funcţie de costuri, cu cine transportă angajaţii”, afirmă Gheorghe Falcă.

Edilul subliniază că de fapt atacul lui Dorel Căprar nu este un atac la administraţia Falcă, ci la administraţia Popa, pentru că proiectul a fost gândit şi finalizat în acea perioadă. „Domnul Căprar vrea să fie subtil și se foloseşte linia de tramvai din zona industrială ca pe un mijloc de a-l ataca pe Dorel Popa. Liderul PSD Arad nu are nicio autoritate la Bucureşti, cu atât mai puţin la Arad, din moment ce i s-au impus candidaţii pentru alegerile parlamentare”, a încheiat Falcă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *