News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deoarece au apărut în presă unele speculaţii legate de demisia mea din funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL Arad doresc să aduc unele precizări:

În data de 17 decembrie 2011 mi-am depus demisia scrisă din funcţia de prim- vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene a PDL Arad. Motivul îl constituie faptul că membrii Biroului Permanent Judeţean al PDL Arad nu au decis, conform calendarului stabilit, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Demisia mea din funcţia de conducere pe care am deţinut-o până pe data de 17 decembrie a creat deja o reacţie în rândul membrilor partidului, astfel că în data de 14 ianuarie 2012 a fost convocată o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean. În cadrul acestei şedinte se va realiza o analiză a celui mai recent sondaj,comandat de PDL Arad, sondaj în care pe judeţul Arad PDL are 44% din intenţia de vot, iar domnul Nicolae Ioţcu ar fi ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean de  peste 65% dintre arădenii care s-ar prezenta la vot, surclasând clar candidaţii USL. Prin urmare, sper că în şedinţa din 14 ianuarie, Biroul Permanent Judeţean să confirme candidatura domnului Nicolae Ioţcu la conducerea Consiliului Judeţean Arad. (comunicat:Gheorghe Falcă)

uslasul_perit

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *