News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gheorghe Grad: ”Pași pentru realizarea branșamentelor de apă” Gheorghe Grad: ”Pași pentru realizarea branșamentelor de apă”
Please follow and like us:
Pin Share

Primăria Secusigiu are depus un proiect la Compania Națională de Investiții, pentru realizarea a 2500 de branșamente gratuite la apă, în comuna Secusigiu.

„Am făcut noi pași pentru realizarea acestui proiect, așteptăm în aceste zile avizele de la instituții, iar eu zic că în maxim două săptămâni le vom depune la CNI. Am mare încredere că vom reuși să realizăm acest proiect, mai ales că investițiile pe zona rețelelor de apă, branșamente etc. sunt o prioritate absolută pentru Comisia Europeană. În paralel, lucrăm la finalizarea rețelei de apă, unde avem în continuare lucruri de remediat. De exemplu, trebuie să achiziționăm un grup electrogen, în cazul în care se întrerupe curentul, să poată funcționa în continuare pompele. Fără această investiție nu putem primi avizul de la ISU. Problema e că sunt foarte puține firme în România care fac astfel de lucrări și va dura ceva timp“, spune primarul Gheorghe Grad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *