News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gheorghe Grad: ”Străzile din Secusigiu sunt pregătite pentru asfaltare” Gheorghe Grad: ”Străzile din Secusigiu sunt pregătite pentru asfaltare”
Please follow and like us:
Pin Share

Proiectul de asfaltare a străzilor din Secusigiu, realizat de primărie din fonduri de la bugetul local, este în grafic, străzile fiind pregătite pentru asfaltare. În cadrul acestui proiect, care cuprinde asfaltarea a peste 5 kilometri de drumuri în toate satele, vor fi modernizate străzile din Secusigiu perpendiculare pe drumul județean.

„Proiectul de asfaltare se desfășoară în Secusigiu conform graficului, stadiul lucrărilor este avansat, s-a pus piatră pe străzi și ne pregătim de asfaltare. Pot să mă declar mulțumit de calitatea lucrărilor, am fost zilnic pe străzi să mă asigur că se pune piatră de calitate, că se respectă aliniamentul, conform proiectului. În acest moment, se montează la intersecții tuburi, se fac podețe, ca să nu fim nevoiți ulterior să spargem asfaltul. Sper ca în 2-3 săptămâni să dăm drumul la asfaltare la Secusigiu și așteptăm să demareze lucrările și în celelalte sate, unde licitația a fost câștigată de o altă firmă“, spune primarul Gheorghe Grad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *