News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Gheorghe Seculici: S-a inaugurat o nouă clădire de birouri în Arad Gheorghe Seculici: S-a inaugurat o nouă clădire de birouri în Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Compania Panduit continuă să investească și să se dezvolte în județul Arad. Membră a Camerei de Comerț și o prezență constantă în Topul Firmelor, Panduit este un reper în industria națională, nu doar cea locală, a precizat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Panduit a inaugurat astăzi, la Arad o clădire de birouri, eveniment la care i-a invitat pe toți cei peste 350 de angajați ai companiei.

De la înființarea în anul 2009, Panduit s-a extins permanent în județul Arad. Pe lângă  acest nou spațiu de birouri, a extins spațiile de depozitare cu încă 800 de mp și a investit în condițiile de muncă din halele de producție.

„Compania Panduit a anunțat și o noutate: implementarea unui proces de producție pentru un produs nou în Arad, constând în fașete de oțel inoxidabil. Investiția estimată pentru noua linie de producție este de încă un milion de dolari”, a declarat Gheorghe Seculici.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *