News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La Palatului Cultural a avut loc sâmbătă Conferinţa Judeţeană a UNPR Arad, la care au participat aproximativ 150 de membri ai partidului.
Conducerea centrală a fost reprezentată de deputaţii Eugen Nicolicea, vicepreşedinte al UNPR, şi Ioan Tăbugan, acesta din urmă dând citire mesajului adresat participanţilor de preşedintele executiv al partidului, Gabriel Oprea.
În urma votului exprimat de către delegaţii veniţi din întregul judeţ, preşedinte al Biroului Politic Permanent Judeţean, din care fac parte nouă persoane, a fost ales Gheorghe Tănase, cel care a asigurat şi până acum conducerea organizaţiei, cu titlu de interimat însă. În funcţia de prim-vicepreşedinte a fost desemnat Ioan Flonta.
Din partea „adversarilor” politici au fost prezenţi în sală, adresând mesaje de salut, deputaţii Adrian Niţu, preşedinte al Organizaţiei municipale PDL Arad, şi Andras Kiraly, preşedintele al UDMR Arad. A participat, de asemenea, Florin Farcaşiu, vicepreşedinte al PNL Arad, lucru care nu a fost pe placul unor colegi de-ai săi liberali.

Watch live streaming video from newsarad at livestream.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *