News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

glad varga 2

Glad Varga, fost consilier municipal, care şi-a prezentat recent demisia din CLM, doreşte să clarifice toate aspectele legate de acuzele la adresa sa. „În mediul politic şi în mass-media s-au vehiculat anumite supoziţii legate de o posibilă stare de incompatibilitate, care ar fi adevăratul motiv al demisiei mele din Consiliul Local Municipal. Pentru a evita orice fel de suspiciuni, am solicitat Agenţiei Naţionale de Integritate o poziţie oficială, oferind acestui organism toate datele necesare. În momentul în care voi primi un răspuns oficial de la ANI voi pune acest document la dispoziţia opiniei publice”, a afirmat Glad Varga.

În adresa înaintată Agenţiei Naţionale de Integritate, Glad Varga a precizat toate funcţiile ocupate în diferite organizaţii non-guvernamentale, anterior accederii în Consiliul Local Municipal, precizând clar că şi-a înaintat demisia din acestea în momentul în care a fost ales consilier municipal. De asemenea, în aceeaşi adresă înaintată Agenţiei Naţionale de Integritate, Glad Varga a precizat inclusiv contractele derulate de respectivele asociaţii cu Consiliul Local Municipal, contracte încheiate anterior alegerii acestuia în Consiliul Local Municipal.

„Mi-am desfăşurat activitatea cu bună credinţă şi, pentru a elimina orice suspiciune, mi-am prezentat demisia de onoare din Consiliul Local Municipal, NU pentru că ar fi vorba de vreo incompatibilitate. Cu toate acestea am fost atacat de către unii oameni politici, în special de domnul Mircea Purcaru, preşedintele Partidului Conservator, filiala Arad. Pe această cale îi solicit domnului Purcaru să dea personal citire răspunsului Agenţiei Naţionale de Integritate, în momentul în care acest răspuns va veni, indiferent de verdictul pe care această instituţie îl va da. Consider că acest gest este unul normal şi, dacă ANI îmi va da un răspuns favorabil, este totodată şi un act reparator, din moment ce eu consider că am fost denigrat”, a precizat Glad Varga.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *