News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Glad Varga: „Premierul este al României, nu al unui singur om!” Glad Varga: „Premierul este al României, nu al unui singur om!”
Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul PNL, Glad Varga, consideră că propunerea premierului trebuie să fie făcută cu înțelepciune, întrucât primul ministru reprezintă întreaga țară, nu doar un om sau un grup de persoane: „Cred că a venit momentul ca PSD să se gândească la binele României și să nominalizeze un premier potrivit pentru această funcție. Nu cred că dl Dragnea se împiedică într-o singură propunere, în special când a avut timpul necesar să aleagă și să se pronunțe asupra unei numiri de prim-ministru. Nimeni nu trebuie să își permită să își bată joc de România! Promisiunile electorale trebuie îndeplinite și stabilitatea țării este o prioritate!
În ceea ce privește decizia președintelui Iohannis de a refuza să o desemneze pe doamna Sevil Shhaideh în funcția de premier, o decizie corectă și susținută de Legea fundamentală, șeful statului este îndreptățit să accepte sau nu o propunere de prim-ministru. Este aberant ca partidul care a făcut propunerea să vehiculeze ideea suspendării președintelui. În traducere, pentru refuzul constituțional al președintelui, PSD aruncă o amenințare. Mi-ar plăcea ca dl Dragnea și partidul său să își păstreze demnitatea, să propună un alt premier și să își amintească ce au promis românilor în campania electorală, pentru că deja au început cu stângul” a încheiat deputatul liberal, Glad Varga.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *