News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Globurile de Aur 2024: ”Poor Things!”, cel mai bun film comedie/musical Globurile de Aur 2024: ”Poor Things!”, cel mai bun film comedie/musical
Please follow and like us:
Pin Share

Filmul „Poor Things!”, care i-a adus Emmei Stone Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare feminină, a câştigat premiul pentru cel mai bun film comedie/musical, în cadrul celei de-a 81-a gale a premiilor Globurile de Aur, desfăşurată la Beverly Hills, conform contului de X (fost Twitter) al evenimentului.

La această categorie au mai fost nominalizate filmele Air”, „American Fiction”, „Barbie”, „The Holdovers” şi „May December”. Anul trecut premiul a fost câştigat de producţia „The Banshees of Inisherin”.

Cu Emma Stone, Mark Ruffalo şi Willem Dafoe în rolurile principale, „Poor Things!”, în regia lui Yorgos Lanthimos, spune povestea unei tinere femei ce este readusă la viaţă de un om de ştiinţă neortodox.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *