News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

GOOGLE ISI PROPUNE SA ISI URMAREASCA FIECARE PAS. AFLA DE CE! GOOGLE ISI PROPUNE SA ISI URMAREASCA FIECARE PAS. AFLA DE CE!
Please follow and like us:
Pin Share

Google Maps pe mobil este una dintre aplicațiile care beneficiază de actualizări regulate, iar unele dintre funcțiile introduse prin respectivele update-uri s-ar putea să vă uimească.

De-a lungul anilor, cei mai mulți dintre noi au folosit Google Maps pentru a ajunge la o destinație al cărei traseu era necunoscut. În curând însă, același progrămel vă va face viața mai ușoară și atunci când știți exact unde vreți să mergeți, dar v-ați dori să ajungeți cât mai repede acolo, scrie playtech.ro.

Următoarea versiune majoră de Google Maps se pare că va introduce o funcție foarte utilă pentru cei care își desfășoară cea mai mare parte din activitate într-un oraș foarte aglomerat. Conform celor de la Android Police, printr-o nouă funcție intitulată Driving Mode, nu veți mai fi nevoiți să definiți trasee și puncte de destinație pentru a profita de amalgamul de informații puse la dispoziție de Google Maps.

Cu o precizie mai mare sau mai mică, agregând informații din mai multe surse, Google Maps va învăța spre ce destinație vă îndreptați fără intervenția voastră manuală. În același timp, va stabili cel mai eficient traseu către acel punct, luând în calcul condițiile de trafic și alți câțiva algoritmi mai complicați. Pentru ca precizia noii funcții Driving Mode de a deduce posibile destinații să fie foarte mare, Google Maps se va baza pe lista voastră de destinații anterioare, orarul vostru de călătorie, istoricul locațiilor și căutările voastre web. Astfel, dacă în timpul zilei ați căutat informații despre un restaurant sau ați făcut rezervări la cină, Google Maps vă v-a duce seara către acea locație.

Ca de fiecare dată, când o funcție software implică un anumit volum de deducție logică și inteligență artificială, va mai dura un pic până în momentul în care vă veți baza în proporție de 100% pe ea. În orice caz, dacă Driving va fi implementant în următoarea iterație de Google Maps, veți câștiga un pic de timp.

Sursa: antena3.ro

paula craciun

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *