News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Google lanseaza Pixelbook Go, un Chromebook de 649 de dolari Google lanseaza Pixelbook Go, un Chromebook de 649 de dolari
Please follow and like us:
Pin Share

Dupa o serie de scurgeri de informatii, Google a oficializat Pixelbook Go in timpul unui eveniment material botezat Pixel. Acest anunt a fost facut in acelasi timp cu Pixel 4 si Pixel 4XL, s-a vorbit despre data de lansare a Google Stadia si Pixel Buds 2 printre altele.

Pixelbook Go este succesorul lui Pixelbook original lansat in 2017 la un pret de 999 de dolari. Spre deosebire de modelul original, Pixelbook Go este un laptop cu clapeta mai degraba decat un aparat 2 in 1. Este mult mai conventional oferind un ecran de 13,3 inchi cu un aspect al ecranului 16:9. Google nu a oferit inca toate informatiile despre ecranul lui Pixelbook Go insa zvonurile sustin o optiune de rezolutie fie 1080p, fie 4K.

Pixelbook Go va fi disponibil in doua variante de culori – Negru simplu si Roz subtil. Ambele modele vor fi dotate cu o carcasa texturata si mai rotunjita decat de obicei.

Difuzoarele incadreaza fiecare latura a noii tastaturi. Pixelbook Go beneficiaza de o tastatura nou-nouta, ultra-silentioasa cu Hush-Keys si traditionalele elemente Chrome OS. Laptopul are inca margini destul de groase in partea superioara si inferioara insa pe lateral marginile s-au subtiat – la fel ca numeroasele laptopuri si Chromebook lansate in ultima perioada pe piata.

De fiecare parte a aparatului se afla un port USB-C precum si o mufa jack.

Vei dispune de un ecran tactil. Chiar daca Pixelbook Go nu se poate folosi ca o tableta, dispune de un ecran tactil pentru o utilizare cu aplicatiile Android si cantareste doar 900 de grame. Este fabricat din magneziu cu un finisaj mat ceea ce ii confera o lejeritate extrema. Are o grosime de doar 1,27cm.

Pixelbook Go beneficiaza de procesorul Intel Core m3 insa poate fi actualizat cu un procesor Core i5 sau Core i7. Alte optiuni de configurare includ 8 sau 16 GB RAM si o capacitate de stocare mergand de la 64 GB la 256 GB. Google a precizat in egala masura ca autonomia este un punct central odata cu Pixelbook Go care dispune de o baterie cu 15% mai mare decat in cazul lui Pixelbook original, rezultand 12 ore de utilizare maxima. Dupa 20 de minute de incarcare vei obtine 20% de baterie.

Google nu a mentionat data de lansare finala insa Pixelbook Go este disponibil pentru precomanda in SUA si Canada momentan. Nicio informatie despre lansarea in Europa pentru moment.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *