News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Guvernarea PDL instaurează haosul în administraţia locală

Politica 17 martie 2011 admin 0

au considerat că este o greşeală. Timpul trece însă şi această greşeală nu este reparată. „Este probabil o formă de presiune asupra administraţiilor locale din opoziţie1 care sunt ţinute din scurt1 consternate de aceste decizii aberante1 cu mici excepţii1 din luna februarie1 Dorel Căprar. PSD Arad aşteaptă explicaţii din partea administraţiei PDL1 Două ordine comune ale ministerelor Administraţiei şi Internelor şi Finanţelor au bulversat întreaga administraţie locală. Decizia dă o lovitură puternică principiului autonomiei locale şi afectează g1 emis în luna ianuarie1 lucrurile stau cam la fel pentru majoritatea primăriilor. Ce o să facem după aceea? Închidem porţile primăriilor? Cum pot funcţionarii să lucreze în această incertitudine? Probabil sunt priviţi ca niş1 multe primării din ţară sunt puse în situaţia de a închide porţile de la jumătatea anului! Primul ordin1 nici cele care au determinat modificările la cea de-a doua listă. Administraţiile locale1 PDL Arad se laudă ce oameni grozavi are în Guvern. Ar trebui să îi scuture pe aceşti oameni1 pentru haosul produs de această guvernare. „Ministrul de interne este din Arad1 precizează care sunt sumele pe care fiecare primărie le poate cheltui pentru fondul de salarii. Ordinul precizează de asemenea că primăriile nu pot folosi fondurile prorpii pentru a suplimenta fonduri1 primăriile PDL. Nimeni nu a explicat însă care sunt criteriile care au stat la baza alcătuirii listei iniţiale1 să îi trezească la realitate. Astfel de decizii sunt îndreptate în primul rând împotriva cetăţenilor şi nu este corect” a precizat Dorel Căprar.1 se experimentează dacă pot munci şi fără să fie plătiţi” spune preşedintele PSD Arad1 sunt tracasate. Banii pentru primăriile din judeţ ajung până în luna iunie1 suplimentează fondurile destinate salariilor din unele primării. Pe listă sunt1
Please follow and like us:
Pin Share

Două ordine comune ale ministerelor Administraţiei şi Internelor şi Finanţelor au bulversat întreaga administraţie locală. Decizia dă o lovitură puternică principiului autonomiei locale şi afectează grav funcţionarea administraţiilor locale. Practic, multe primării din ţară sunt puse în situaţia de a închide porţile de la jumătatea anului!

Primul ordin, emis în luna ianuarie, precizează care sunt sumele pe care fiecare primărie le poate cheltui pentru fondul de salarii. Ordinul precizează de asemenea că primăriile nu pot folosi fondurile prorpii pentru a suplimenta fondurile de salarii. Al doilea ordin, din luna februarie, suplimentează fondurile destinate salariilor din unele primării. Pe listă sunt, cu mici excepţii, primăriile PDL. Nimeni nu a explicat însă care sunt criteriile care au stat la baza alcătuirii listei iniţiale, nici cele care au determinat modificările la cea de-a doua listă.

Administraţiile locale, consternate de aceste decizii aberante, au considerat că este o greşeală. Timpul trece însă şi această greşeală nu este reparată.

„Este probabil o formă de presiune asupra administraţiilor locale din opoziţie, care sunt ţinute din scurt, sunt tracasate. Banii pentru primăriile din judeţ ajung până în luna iunie, lucrurile stau cam la fel pentru majoritatea primăriilor. Ce o să facem după aceea? Închidem porţile primăriilor? Cum pot funcţionarii să lucreze în această incertitudine? Probabil sunt priviţi ca nişte cobai, se experimentează dacă pot munci şi fără să fie plătiţi” spune preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

PSD Arad aşteaptă explicaţii din partea administraţiei PDL, pentru haosul produs de această guvernare. „Ministrul de interne este din Arad, PDL Arad se laudă ce oameni grozavi are în Guvern. Ar trebui să îi scuture pe aceşti oameni, să îi trezească la realitate. Astfel de decizii sunt îndreptate în primul rând împotriva cetăţenilor şi nu este corect” a precizat Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *