News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

De ce? Pentru că Puterea nu şi-a făcut bine temele. Pentru că, prea ocupată cu jocurile de culise din interiorul partidului şi cu strategiile pentru alegerile din 2012, aceştia au scăpat din vedere obligaţiile asumate în faţa Europei. Exceptând ieşirile în presă ale băieţilor de casă ai lui Băsescu ce dădeau ca sigură intrarea României în Spaţiul Schengen, actuala Putere nu a făcut nici un efort constant, vizibil şi determinat în acest sens. Să nu uităm de raportul încheiat în luna iulie unde este specificat clar că România a ratat termenul privind procesul de operaţionalizare a schimbului de date pentru facilitarea cooperării poliţieneşti transfrontaliere în materie de crimă organizată, terorism şi migraţie ilegalăh,apreciază deputatul Ciprian Luca.

Demnitarul arădean susţine că demersul actualei guvernări de a impresiona celelalte state membre a eşuat „ Au marşat pe modul de interpretare a rezultatelor obţinute în anchetele din vămi în ampla campanie mai mult de imagine, derulată de la începutul anului. Doar că nimeni nu este atât de naiv încât să creadă că toţi acei poliţişti de frontieră acuzaţi îşi desfăşurau activitatea fără ştiinţa superiorilor”.

Neacceptarea României în spaţiul Schengen reprezintă un alt eşec al Puterii. Într-o structură politică neunitară, cu tabere interne conduse pe principii diferite, PDL distruge tot ce atinge. Până şi pe sine. Obsedaţi că românii nu le mai acceptă minciunile, membrii acestei grupări încearcă prin orice mijloace să îşi salveze scaunul cald şi recurg la diverse tertipuri care i-ar putea favoriza.

„Cum să fie ei interesaţi de aderarea României la Schengen când au de atins alte obiective mult mai importante, adică alegerile din 2012?! Simţind că pierd teren în rândul electoratului, aceştia pozează în oameni cumpătaţi, interesaţi de economii la bugetul alocat alegerilor. După cum susţinea zilele trecute şi colegul meu, domnul Adrian Năstase, comasarea alegerilor nu presupune nici pe departe economii în condiţiile în care e nevoie de organizarea unor secţii de votare separate. Scopul este altul însă. Şi anume, cel de a se folosi de numele anumitor primari care au realizări în unităţile administrativ teritoriale pe care le conduc, pentru a atrage voturi pentru partid. Sunt soluţii disperate ale unor oameni care văd cu fiecare zi ce trece că pierd încrederea electoratului. După cum susţine şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, PDL încearcă să se ascundă sub o altă culoare politică, vopsindu-şi gardul din portocaliu în verde, în aceeaşi modalitate încearcă să ascundă alegerile parlamentare sub umbra celor locale. Aspecte de altfel fireşti în demersurile portocalii despre care arădenii din colegiul pe care cu onoare îl reprezint în Parlament, vor putea să afle mai multe detalii cu prilejul vizitei domnului Adrian Năstase în judeţul nostru”afirmă deputatul Ciprian Luca.

Adrian Năstase va fi prezent sâmbătă şi duminică la Arad. În prima zi a vizitei, Domnia sa va participa la o întâlnire cu arădenii organizată începând cu orele 16.00 la căminul cultural din localitatea Groşeni, comuna Archiş. De asemenea, în aceeaşi zi, la orele 20.30 în incinta librăriei din mall, va avea loc lansarea lucrării „Codul lui Zambaccianh. Duminică, preşedintele Consiliului Naţional al PSD va participa la târnosirea noii biserici a mănăstiri din Gai.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *