News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

Demnitarul arădean susține că prin noul guvern, PDL a pus cireașa pe “tortul” suferințelor cauzate românilor prin măsurile luate în ultimii ani de guvernele portocalii ce s-au succesat la conducerea țării. “ Mulți români și-au pus încrederea în noul premier și în echipa sa, mizând pe o altă abordare în conducere, dată și de tinerețea celor care formează actualul Guvern. Din păcate, la doar două luni de la instalare, Guvernul Ungureanu și-a demonstrat deja ineficiența. Toate demersurile sale se dovedesc a fi păguboase țării și locuitorilor ei”, afirmă Ciprian Luca.

Deputatul Luca acuză Guvernul Ungureanu de continuarea demersurilor începute de Boc privind favorizarea administrațiilor publice locale conduse de membri PDL. “Guvernul Ungureanu a călcat în picioare și toate principiile și procedurile privind utilizarea fondurilor publice transferate de la Bugetul de stat către bugetele locale. Acesta a dispus alocarea din fondul de rezervă a  150 milioane euro către administrațiile locale, deși Guvernul a susținut că banii nu sunt alocați pe criterii politice. Cei mai mulți bani merg spre administrațiile PDL. Ce credibilitate mai are șeful Guvernului atunci când spune că sumele direcționate către clientele politică rezultă din calcule de eficientizare, optimizare și prioritizare a investițiilor, iar realitatea este total diferită. Măsurile lui Mihai Ungureanu demonstrează că și el este încă o marionetă în mâna portocalie a lui Băsescu. Și nimic mai mult”.

Prin moțiunea depusă ieri, USL arată că: “Este criminal să tai ajutoarele sociale, indemnizațiile pentru copii și mame, pensiile și salariile, veniturile celor mai defavorizate categorii sociale, să subfinanțezi domenii vitale precum sănătatea și educația pentru a umple buzunarele lacome și prea încăpătoare ale clientelei politice.”

„Hotărârile luate de noul Guvern arată iresponsabilitatea în actul de guvernare, făcut în dispreț față de cetățenii care poartă pe umeri greutatea greșelilor comise de actuala Putere”, a conchis deputatul Ciprian Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *