News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Hacker-ul arădean „Micul Fum”, care a spart conturile de Facebook ale unor vedete, a fost prins de procurorii de la Crimă Organizată.
Lazăr Marcel Lehel, în vârstă de 40 de ani, a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de acces fără drept la sisteme informatice, modificare fără drept şi restricţionarea accesului la date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic şi violarea secretului corespondenţei, se arată într-un comunicat al DIICOT.
În octombrie 2010 – iulie 2011, acesta a spart adresele de e-mail ale vedetelor PRO TV, folosindu-se de conturile lor de pe Facebook, apoi le-a publicat pozele şi mesajele private, atât de pe adresele personale, cât şi din inboxul de pe reţeaua de socializare.
„Micul Fum” a avut acces la corespondenţa privată stocată în cadrul conturilor părţilor vătămate, printre care s-au aflat vedete ca Roxana Cihulescu, Corina Caragea şi Dragoş Moştenescu.
Hackerul este acuzat că a postat pe conturile personale – „Micul Fum” şi „Thevem Theven” – informaţii şi date confidenţiale, respectiv fotografii, mesaje electronice şi alte discuţii private purtate de părţile vătămate pe conturile de socializare şi aplicaţiile de chat.
În urma unei percheziţii la locuinţa acestuia din Păuliş, procurorii au ridicat sistemele informatice utilizate în activitatea infracţională, dar şi alte mijloace de probă. (newsar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *