News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Handbalistele Crişului, neînvinse şi în frunte la final de an! Handbalistele Crişului, neînvinse şi în frunte la final de an!
Please follow and like us:
Pin Share

Ultima etapă din acest an, în Divizia A la handbal feminin, a consemnat o nouă victorie în dreptul celor de la Crişul Chişineu Criş, lider detaşat în seria D. Jucătoarele pregătite de Sebastian Tudor au terminat prima parte a campionatului în frunte, la patru puncte peste principala urmăritoare, CSM Târgu Mureş şi mai mult decât atât, invincibile, cu un bilanţ de opt victorii şi două egaluri!

La ultima reprezentaţie din 2019, în sala de sport „Mihai Botez” a Universității „Aurel Vlaicu”, Crișul a reușit să treacă fără probleme de CSU Reșița, formație mult slăbită față de sezonul trecut. Cu Roxana Boldor în rol de principală marcatoare, gazdele s-au instalat la conducere încă din start, conducând cu 7-4, 12-7 şi 13-9 la pauză.

Cea mai mare diferenţă a fost în repriza a doua, de opt goluri, 24-16, pentru ca la final tabela să indice un scor potrivit la ceea ce s-a jucat, 30-23 în favoarea gazdelor. Victorie frumoasă şi Crişul se poate bucura: iernează prima, iar visul promovării prinde contur!

Pentru echipa lui Tudor au evoluat: Năstasă, Corha – Boldor 7 goluri, Vezentan 6, Cherecheși 3, Klimek 3, Haidu 3, Vrabie 2, Petruse 2, Popeanu 2, Puț 1, Damian 1 şi Nemoianu.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *