News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Haosul blocajelor rutiere de la Miorița continuă și în această săptămână Haosul blocajelor rutiere de la Miorița continuă și în această săptămână
Please follow and like us:
Pin Share

Parcă nu era destul haosul de pe centrul orașului și blocajele de la Podgoria, în cartierul Micălaca se lucrează în draci. Evident stilul este același, ca în tot orașul, se blochează o bandă de circulație și cozile devin interminabile, mai ales la orele de vârf.

Conform comunicatului trimis de Compania de Apă Arad, coșmarul va mai ține o vreme, pentru plăcerea șoferilor.

”Lucrarea de pe Calea Radnei, executată în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, constând în săpături pentru introducerea conductelor din fontă ductilă şi a căminelor de vane aferente, în scopul înlocuirii vechilor conducte din cadrul reţelei de apă a oraşului, a ajuns în intersecţia Căii Radnei cu strada Mioriţa.

Astfel, în cursul acestei săptămâni, accesul pe Calea Radnei de pe strada Mioriţa, respectiv pe strada Mioriţa de pe Calea Radnei este obstrucţionat în vederea executării lucrărilor mai sus menţionate. Dată fiind restricţia totală de circulaţie din zonă, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative în scopul accesului pe străzile adiacente lucrării.

Lucrările urmează un program de lucru de luni până sâmbătă, interval orar 08:00-18:00 şi se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 14 /24.10.2017, emisă de Primăria Municipiului Arad. În ceea ce priveşte aspectele rutiere, şantierele sunt delimitate cu plasă de protecţie şi semnalizate cu indicatoare însoţite de panouri de avertizare.

Contractul de lucrări CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.”

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *