News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Haţegan va arbitra la Campionatul Mondial al cluburilor Haţegan va arbitra la Campionatul Mondial al cluburilor
Please follow and like us:
Pin Share

UEFA a decis să trimită la Campionatul Mondial al Cluburilor, care se va desfășura în Qatar, în decembrie 2019, o brigadă românească de arbitri, care va fi condusă de Ovidiu Hațegan. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Brigada românească va fi ajutată din camera VAR de către spaniolul Juan Martinez Munuera și francezul Benoit Millot. Pe lângă arbitrii români, în Qatar vor mai fi încă patru brigăzi din Algeria, USA, Chile și Qatar.

Campionatul Mondial al Cluburilor se va desfășura între 11 și 21 decembrie. Până în acest moment s-au stabilit primele 5 echipe calificate. Este vorba despre Liverpool, Al-Sadd Sport Club, Esperance Sportive de Tunis, Hienghene Sport și Monterrey.

Acestora li se vor mai alătura alte două. Este vorba despre campioanele din America de Sud și din Asia, fiind mari șanse ca Răzvan Lucescu să se afle și el în Qatar, cu Al Hilal.

Echipa pregătită de Lucescu junior s-a impus în manșa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei, cu Urawa, cu scorul de 1-0. Meciul retur, din Japonia, se va disputa pe 24 noiembrie. (digisport.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *