News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Hermannstadt se mută iar, din Sibiu. Vezi unde se joacă meciul cu UTA! Hermannstadt se mută iar, din Sibiu. Vezi unde se joacă meciul cu UTA!
Please follow and like us:
Pin Share

Echipa de fotbal FC Hermannstadt îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Gaz Metan” din Mediaş până la finalul sezonului 2020-2021 al Ligii I, a anunţat clubul sibian, joi seara, pe site-ul său oficial. ”Datorită lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu, echipa noastră va fi nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că aceasta va fi Stadionul Gaz Metan din Mediaş! Aşadar, rămânem în judeţul Sibiu, la vecinii noştri de la Gaz Metan, până la finalul acestui sezon competiţional, 2020-2021”, a anunţat gruparea de pe Cibin. FC Hermannstadt, prin preşedintele Claudiu Rotar, a transmis mulţumiri conducerii Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş, preşedintelui Valentin Iordănescu, pentru înţelegerea de care s-a dat dovadă şi pentru sprijinul pe care îl asigură astfel dezvoltării fotbalului sibian.

”Ne bucurăm că două echipe din acelaşi judeţ se pot ajuta reciproc. Aşa cum Sibiul ne-a ajutat în trecut atunci când am avut nevoie de o casă unde să putem juca, acelaşi lucru îl facem şi noi acum”, a anunţat clubul Gaz Metan. Primul meci pe care echipa antrenată de spaniolul Ruben Albes îl va disputa pe stadionul din Mediaş va fi în următoarea etapă de Liga I (a 7-a), pe 18 octombrie, de la ora 18:45, contra celor de la UTA Arad. (agerpres)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *