News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Hidrofoarele moderne – O investitie longeviva pentru confortul si sanatatea ta Hidrofoarele moderne – O investitie longeviva pentru confortul si sanatatea ta
Please follow and like us:
Pin Share

Atunci cand este necesara alimentarea cu apa curenta din puturi sau fantani, solutia completa o reprezinta folosirea hidroforului. Acest dispozitiv pompeaza apa de la sursa si apoi o directioneaza in cantitatea necesara uzului casnic, dar si diverselor activitati la o presiune stabila. Cu alte cuvinte, apa este preluata cu ajutorul unei pompe, adaugata in rezervor si ulterior furnizata conductelor din locuinta. Nivelul de presiune al apei din sistem poate fi controlat cu ajutorul presostatului. Acest instrument regleaza presiunea apei la momentul in care hidroforul este activat si respectiv, oprit.

Ce imbunatatiri aduce procesul de modernizare a hidrofoarelor fata de varianta clasica?

In ceea ce priveste componenta si sistemul de functionare al hidrofoarelor, au fost inregistrate de-a lungul timpului anumite transformari care simplifica tot mai mult viata oamenilor. Referitor la structura hidroforului, putem aprecia ca nu au fost aduse transformari majore. Componentele sunt in continuare conectate cu pompe care forteaza apa, exista un rezervor de presiune, supape si senzori de presiune diferentiala. Elementul de noutate il reprezinta membrana din cauciuc pentru etansare.

 

Hidrofoarele moderne eficientizeaza timpul de utilizare si functionalitatea sa. Aici putem mentiona volumul ridicat al sistemului de crestere a presiunii sau reducerea zgomotelor in timpul functionarii. Si lista avantajelor conferite de modernizarea hidroforului pot continua. Manometrul mentine presiunea in rezervoare, pompa se activeaza strict cand este necesar procesul de extragere a apei. Senzorul ajuta hidroforul sa reactioneze la scaderile de presiune. Prin reglarea pornirii si opririi pompei se asigura ca presiunea respecta valorile maxime. Daca acestea sunt depasite, atunci supapa de siguranta elibereaza excesul de presiune in afara rezervorului.

 

Sunt persoane care apeleaza la hidrofoare si le monteaza in gospodaria lor fara sa aiba prea mult habar despre functionarea acestor echipamente. De aceea, modernizarea hidrofoarelor implica proceduri mai simplificate de functionare ale sistemelor de crestere a presiunii si ale pompelor aferente. Poate ca acum te intrebi cum poti instala propriul hidrofor fara prea multe batai de cap. Functionarea usoara a hidroforului nu elimina monitorizarea prudenta si periodica a acestuia. Hidrofoarele moderne au dimensiuni compacte, fapt care ajuta proprietarii sa le ataseze direct la pompa sau sa le poata monta sub chiuveta. Avantajul? Echipamentul poate fi controlat mai atent pentru a preintampina eventuale probleme.

 

De ce merita investitia intr-un hidrofor modern? 

Hidroforul este o solutie eficienta de alimentare cu apa, fiind indicata in special gospodariilor care nu beneficiaza de apa curenta. In zonele rurale, spre exemplu, problema lipsei de apa potabila este frecventa ca urmare a imposibilitatii de racordare la reteaua publica cu apa. Asadar, pentru asigurarea cantitatii necesare de apa din puturi si fantani, montarea unui hidrofor este solutia salvatoare. Ce beneficii ofera acest dispozitiv?

  • Pompa cu tocator wc de la Shop-einstal este piesa indispensabila pentru locuri in care nivelul principal de scurgere este mai sus, precum; demisol sau subsol
  • Furnizeaza cantitatea optima de apa pentru uz casnic si gospodarie
  • Poate prelua apa de la adancimi mari
  • Eficientizeaza consumul de apa
  • Mentenanta este la indemana datorita accesului rapid la componente
  • Esti scutit de nevoia de a te racorda la o sursa comuna de apa. Tu esti unicul gestionar si ai controlul complet asupra apei consumate si scopurilor in care este directionata apa fara eventuale costuri suplimentare
  • Detii controlul in intregime a sursei de apa, intrucat tu decizi zona in care amplasezi dispozitivul. Hidroforul poate aspira si colecta apa pana la 8 metri adancime, astfel ai siguranta unei surse curate de apa potabila
  • Hidrofoarele moderne sunt echipamente silentioase, automate, eficiente pe care daca le amplasezi intr-un loc corespunzator, nu esti nevoit sa faci vreo ajustare pe viitor.

Hidroforul asigura alimentarea permanenta cu apa potabila pentru un timp indelungat. Hidroforul este o investitie pentru confortul tau si al locuintei tale si tocmai de aceea, informeaza-te inainte de a lua o decizie pentru a avea garantia unei alegeri adecvate.

 

Sursa foto: pixabay.com

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *