News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Horror în Spitalul Municipal Arad: ”’Am impresia că stau într-o morgă” Horror în Spitalul Municipal Arad: ”’Am impresia că stau într-o morgă”
Please follow and like us:
Pin Share

Pacienţii internați în secția COVID-19 de la Spitalul Municipal de la Arad se plâng că nu mai pot dormi noaptea din cauza frigului, potrivit Antena 3.

„E inuman ce se întâmplă. Eu sunt tânără şi tot mă dor oasele de frig. Am făcut gălăgie şi ne-au adus un calorifer, dar apoi au venit şi l-au luat. La patru dimineaţa abia dacă am apucat să mă încălzesc cu ciorapi şi cu pătura aia mică de prunci pe care mi-au dat-o ca îmi ajunge până la genunchi. Sunt bătrâni aici şi stau şi îngheaţă şi nu zic nimic (…) Apa e rece la baie, zici că e apă de munte. Să mă spăl e foarte frig. Oriunde e frig. Am impresia că stau într-o morgă. De când sunt aici internată e frig. Răspunsul pe care l-am primit este că dacă nu vă place să faceți sesizare, asta ni se spune. Este o bătaie de joc, absolut”, a declarat o pacientă internată în Spitalul Municipal din Arad, la Antena 3.

„Am vorbit cu coordonatorul spitalului şi mi-a comunicat faptul că în saloanele COVID se respectă procedurile în saloanele în care se foloseşte oxigenoterapie, motiv pentru care se aeriseşte foarte des. Totodată, în acel corp de clădire se efectuează lucrări de reabilitare a blocului operator şi au mai fost întreruperi ale căldurii din această cauză. Pentru creştere confortului am solicitat CET modificarea agentului termic în acea locaţie la o temperatură mai mare de 50 de grade Celsius. Colegul meu mi-a comunicat deja că cei de la CET Hidrocarburi au crescut temperatura în acea locaţie”, a declarat directorul Spitalului din Arad, la Antena 3.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *