News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Biroul Permanent al Comitetului Executiv Judeţean PSD s-a întrunit la sfârşitul săptămânii trecute, având pe ordinea de zi probleme politice şi organizatorice. S-a discutat despre startul campaniei electorale pentru Consiliul Local al comunei Seleuş. Coordonatorul campaniei electorale este Florin Tripa, coordonatorul politic al zonei respective.

BPJ a confirmat Hotărârea Biroului Organizaţiei Teritoriale PSD Comuna Cărand referitoare la validarea mandatului de supleant al domnului Roşu Emilian pentru funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Cărand, urmare a demisiei lui Stoica Laurean din PSD. Decizia survine în urma demisiei lui Stoica Laurean din PSD, angajat într-o structură incompatibilă cu calitatea de membru de partid.

BPJ a dispus revocarea din funcţia de conducere a lui Şonca Petru, preşedintele Organizaţiei Teritoriale PSD Comuna Şimand. Acesta a refuzat sistematic să colaboreze cu primarul PSD din localitate. Petru Şonca nu a respectat cererile repetate ale conducerii PSD de a sprijini activitatea primarului Şimon.

Tot pentru rezolvarea unei probleme legate de funcţionarea administraţiei locale, de această dată la Gurahonţ, s-a votat sancţionarea lui Mustea Dorel cu excluderea din PSD. Dorel Mustea nu a acceptat principiul colaborării cu PNL pentru constituirea de majorităţi la nivelul consiliilor locale şi a continuat să voteze alături de PDL în consiliul local. El a perseverat în această atitudine şi după ce a fost revocat din funcţia de preşedinte al PSD Gurahonţ. Organizaţia de la Gurahonţ are posibilitatea să-şi desemneze un alt consilier local care să reprezinte interesele partidului pe plan local. În acelaşi timp, a fost mandatat Iacob Gigel Cornel să coordoneze activitatea politică a Organizaţiei Teritoriale PSD Comuna Gurahonţ şi în vederea organizării Adunării Generale Extraordinare pentru alegerea organelor de conducere ale acesteia.

BPJ a validat Adunarea Generală Extraordinară a Organizaţiei Teritoriale PSD Oraşul Curtici şi mandatele organelor de conducere nou alese ale acesteia. Preşedintele organizaţiei este Ioan Copil, iar din Birou mai fac parte şi foştii preşedinţi Negru Ioan Ruben şi Tăucean Florin.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *