News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În noaptea de 26/27 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, un echipaj de jandarmi aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice în zona Piaţa Sporturilor din municipiul Arad, a observat un grup de persoane ce încerca să scoată combustibil dintr-un autotren.

Jandarmii s-au apropiat pentru a vedea ce se întâmplă, moment în care persoanele observate au încercat să fugă. Acestea au fost prinse în scurt timp în zona depoului de tramvaie.

După verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un grup de şase persoane, cu vârsta între 20 şi 35 ani, din municipiul Bacău, se îndrepta cu un microbus, spre casă, venind din străinătate. În municipiul Arad au rămas fără combustibil şi au hotărât să-l sustragă dintr-un autotren observat pe marginea unui drum. Au deschis cabina autotrenului, pentru a face rost de recipiente şi au reuşit să tranporte o canistră de 20 litri. În timp ce o umpleau pe cea de a doua, au fost observaţi de jandarmi.

Din cele şase persoane, patru au fost prinse de jandarmi, două reuşind să fugă. După verificările efectuate, au fost identificate şi celelalte două persoane implicate.

Celor şase persoane jandarmii le-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunilor de “furt calificat”, „complicitate la furt” şi „asocierea pentru săvârşirea de infracţiuni”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *