News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În noaptea de 9/10 decembrie a.c, în jurul orei 1.15, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice în municipiul Arad, a reuşit prinderea în flagrant a unui grup de hoţi.

Jandarmii au observat patru persoane în timp ce intrau în una din căsuţele ce fac parte din Târgul de Crăciun, organizat în zona centrală a municipiului Arad. Persoanele în cauză au spart lacătul de la intrare, şi au sustras nu mai puţin de 26 sticle, cu capacitate de un litru, ce conţineau un lichid de culoare galbenă, cu miros şi caracteristici specifice de ţuică şi o sticlă, cu capacitatea de doi litri, cu miros şi caracteristici de vin. Au ascuns sticlele în îmbrăcăminte şi au încercat să plece, dar au fost depistate de către jandarmi.

Celor patru persoane, cu vârsta între 18 şi 19 ani, domiciliate în municipiul Arad, le-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Marfa sustrasă, în valoare de 800 lei, a fost recuperată integral şi restituită parţii vătămate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *