News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 19.30, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat, pe numărul unic de urgenţe 112, de către casierul unei staţii de carburanţi de pe Calea Zimandului din Arad, cu privire la faptul că un tânăr şi-a alimentat cu benzină autoturismul plecând fără să plătească.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat imediat la faţa locului, iar pe baza semnalmentelor oferite de către casier s-a trecut la urmărirea autoturismului, fiind interceptat şi oprit la ieşirea din localitate pe DN 79 Arad-Oradea.

În urma interceptării şi legitimării a fost identificat T. Ionuţ în vârstă de 24 de ani din Cluj-Napoca, care în timp ce se afla în incinta staţiei de carburanţi şi-a alimentat autoturismul  marca Mercedes Benz cu 40 de litri de benzină în valoare de 245 lei, după care profitând de neatenţia angajaţilor a părăsit staţia de carburanţi fără să plătească.

Jandarmii i-au întocmit tânărului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru continuarea cercetărilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *