News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ian Ziering s-a despartit de sotie Ian Ziering s-a despartit de sotie
Please follow and like us:
Pin Share

Problemele s-au abatut asupra cuplului format din Ian Ziering si Erin Ludwig. Vedeta filmului Sharknado, legendarul Steve Sanders din serialul Beverly Hills, comedianul a anuntat ca de acum inainte va continua aventura vietii solo. A declarat de curand ca a intentat divort. Cei doi s-au casatorit in 2010 si, dupa o casnicie de doar 9 ani, iata ca au decis sa se desparta. Ian Ziering a confirmat aceasta informatie prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de Instagram in care a precizat ca separarea a fost cauzata in special de programul haotic al ambilor. Impreuna, cei doi au doua fiice, pe Mia Loren nascuta pe data de 25 aprilie 2011 si Penna Mae nascuta pe data de 25 aprilie 2013.

Pentru toti cei care confunda fictiunea cu realitatea : nu, Ian Ziering nu este casatorit cu Tara Reid nici cu Jennie Garth sau Lindsay Price. Mai bine de 9 ani actorul a fost casatorit cu Erin Ludwig, o infirmiera. Drept urmare, anul acesta se termina cat se poate de prost pentru vedeta din Sharknado. Ian Ziering va ajunge curand la divortul cu numarul 2.

Ian Ziering a declarat ca Erin Ludwig este una din cele mai incredibile femei pe care a avut sansa sa le cunoasca si ca este cea mai buna mama pentru fetele lor. Actorul, care a jucat recent in continuarea serialului Beverly Hills 90210 a marturisit public ca a preferat sa vorbeasca despre sfarsitul casniciei sale pentru a evita orice fel de zvon care ar putea iesi pe marginea acestui subiect.

Aceasta veste a venit ca un traznet pentru fanii actorului. Nimeni nu se astepta la una ca asta. Iata anuntul oficial de pe pagina de Instagram a actorului : Cu inima ingreunata, va anunt ca eu si Erin ne despartim. Din cauza programului extrem de incarcat, in ultimii ani noi ne-am dezvoltat cam diferit. Este o femeie extraordinara si cea mai buna mama pentru copiii nostri. Va rugam sa ne respectati intimitatea in aceasta perioada mai grea pentru a ne putea concentra pe ceea ce conteaza pentru noi, si anume fiicele noastre.

Dupa serialul Beverly Hills 90210 actorul a devenit si mai faimos datorita francizei Sharknado, dar nu numai… Ian Ziering este si dansator in cadrul Chippendales din 2013, iar la 55 de ani inca face furori pe scena. Actorul a fost casatorit timp de cinci ani cu modelul Playboy Nikki Schlier, iar in 2010 s-a casatorit cu Erin Ludwig, care i-a daruit doua fiice. Mariajul sau a durat 9 ani.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *