News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iată ce TREBUIE să faci dacă vrei să îți îmbunătățești viața sexuală! Iată ce TREBUIE să faci dacă vrei să îți îmbunătățești viața sexuală!
Please follow and like us:
Pin Share

Transformările fizice pe care le suferă corpul pe măsură ce îmbătrânești au o influență majoră și asupra sexualității tale. Scăderea nivelului de hormoni și modificările funcțiilor neurologice și circulatorii pot provoca probleme sexuale, cum ar fi disfuncția erectilă sau durerile vaginale.

Tratarea unor astfel de afecțiuni este posibilă în momentul de față. Dacă sunt minore, acestea pot fi remediate, făcând câteva modificări în rutina ta sexuală.

Iată ce trebuie să faci dacă vrei să îți îmbunătățești viața sexuală:

 

  • Încearcă și lucruri noi din când în când

 

Experiențele noi sunt întotdeauna binevenite atunci când îți dorești să condimentezi puțin relația. Dacă nu te-ai gândit încă la acest lucru, află că un vibrator ar putea fi cea mai bună alegere pentru tine și pentru partenerul tău. Acest dispozitiv te ajută să te cunoști mai bine și să îți înveți astfel jumătatea cum să te atingă.

Pentru a experimenta împreună senzații noi, poți descoperi aici cele mai interesante și incitante modele de vibratoare, care să răspundă nevoilor voastre.

 

  • Informează-te

 

O mulțime de materiale, care te ajută să te educi în acest domeniu, sunt disponibile atât pe Internet, cât și în diferite cărți de specialitate. Rezervă-ți puțin timp, alege câteva surse de încredere și găsește informațiile de care ai nevoie.

Dacă îți este rușine să vorbești deschis cu partenerul tău de viață despre acest subiect, atunci cea mai bună variantă este să subliniezi cele mai interesante paragrafe sau, pur și simplu, să le salvezi în telefon și să i le împărtășești acestuia.

 

  • Nu te grăbi

 

Acordă-ți timp! Pe măsură ce înaintezi în vârstă, stimulii sexuali răspund mai greu. Tu și partenerul tău vă puteți îmbunătăți viața sexuală, găsind un cadru liniștit, confortabil, în care să nu fiți distrași

De asemenea, este important să înțelegi că, din cauza schimbărilor fizice din corpul tău și al partenerului, veți avea nevoie de mai mult timp pentru a vă excita și pentru a ajunge la orgasm. Totuși, nu trebuie să privești acest lucru ca fiind unul negativ, deoarece, astfel, te vei bucura mai mult de jumătatea ta.

 

  • Nu ezita să folosești lubrifiant

 

Adesea, uscăciunea vaginală, care apare la premenopauză, poate fi remediată cu ușurință, folosind lubrifiant. Nu ezita să utilizezi un astfel de produs pentru a evita neplăcerile din timpul actului sexual, aceste probleme putând distruge relația dintre parteneri.

Mai mult, acesta poate fi folosit de oricine, deoarece contribuie la stimularea fizică și la intensificarea senzațiilor. Dacă vrei să afli mai multe despre lubrifianți, pe Internet găsești orice informație ai nevoie și, cu siguranță, și cel mai potrivit produs pentru tine.

Dacă simți că lucrurile dintre tine și partenerul tău de viață nu mai sunt la fel ca înainte sau, pur și simplu, îți dorești să experimentezi lucruri noi, nu ezita să pui în practică cele mai eficiente metode de a îți îmbunătăți viața sexuală și relația de cuplu. Fii atentă cu cel de lângă tine, oferă-i afecțiunea de care are nevoie și bucurați-vă împreună de cele mai hot momente.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *