News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Iata cum sa iti amenajezi bucataria precum in revistele de design interior! Iata cum sa iti amenajezi bucataria precum in revistele de design interior!
Please follow and like us:
Pin Share

Daca iti doresti sa iti reamenajezi bucataria sau te-ai mutat in casa noua si vrei sa te bucuri de confort, dar si de stil, este momentul sa te apuci de treaba si sa investesti in cateva obiecte de design interior, dar si in mobilier de calitate, care sa fie pe gustul tau.

Atunci cand te hotaresti sa faci acest lucru, trebuie sa iti stabilesti un buget, sa alegi un stil si sa pleci la cumparaturi.

Mai mult decat atat, poti apela la serviciile unor profesionisti pentru a primi cateva idei deosebite de design interior, mai ales daca iti doresti ceva deosebit, dar si util si confortabil.

Iata cateva idei de baza pentru amenajarea bucatariei!

  • Piesele centrale ale unei bucatarii sunt masa si scaunele, astfel ca trebuie sa te decizi ce fel de stil vei aborda pentru a reusi sa le integrezi perfect in designul general. Daca nu esti decis si nu stii ce sa alegi pentru a avea o bucatarie de vis, poti arunca o privire peste seturile de mese si scaune de la Homelux.ro, unde vei gasi o gama larga de mobilier de bucatarie si vei putea alege exact ceea ce iti doresti.

 

  • Pentru a avea o bucatarie moderna, cu gust si bun simt estetic, poți opta pentru una in stil industrial, mai ales ca acesta este din ce in ce mai folosit de designerii de interior de renume. Rafturi metalice, pereti din caramida, un cuptor mare cu exterior usor nefinisat, alaturi de un blat din ciment si marmura pot transforma radical bucataria. In plus, poti adauga drept elemente de decor vase vechi din metal sau lut, vesela din alama, un ceainic vechi reconditionat agatat pe un perete. Chiar si un tablou cu rama din fier poate completa perfect spatiul.

 

  • Daca iti doresti o bucatarie spatioasa, poti aborda stilul minimalist, care iti va aduce locul liber in care te poti misca in voie. O masa de bar ingusta, cu scaune inalte, un blat micut, un cuptor incorporat in mobila de bucatarie si un frigider mai mic, pot fi perfecte pentru o bucatarie mica, dar in care sa iti gasesti spatiul pe care ti-l doresti. Poti completa cu cateva lumanari parfumate, o vaza mica cu flori asezata pe pervazul ferestrei, chiar si niste perdele scurte din matase, intr-o culoare pastelata, dar vie. De exemplu, poti opta pentru galben pal, roz, bleu sau chiar verde deschis, in functie de culoarea mobilei, a podelei si a peretilor.

 

  • Stilul „verde”, cel in care iti amenajezi o mini gradina in propria bucatarie, este extrem de cautat in ultimii ani, mai ales ca plantele te ajuta sa te relaxezi si sa te bucuri de o oaza de liniste in propria locuinta, chiar daca nu ai balcon sau gradina. Ai nevoie de cat mai multe plante verzi pe care sa le asezi pe pervazul ferestrei, pe blatul bucatariei sau chiar in colturile camerei, mai ales daca sunt ghivece mai mari. Ideal ar fi sa iti amenajezi spatiul in asa fel incat sa ai un fotoliu-balansoar langa fereastra, langa plante, unde sa te poti relaxa in voie alaturi de o cafea aromata!

Daca te-ai hotarat sa iti amenajezi bucataria, nu iti ramane decat sa iti stabilesti un buget si sa te apuci de treaba pentru a-ti crea locul de relaxare si de servit masa perfect!

Sursa foto: Pexels.com.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *