News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ibrahimovic va interpreta un rol în viitorul film cu Asterix şi Obelix Ibrahimovic va interpreta un rol în viitorul film cu Asterix şi Obelix
Please follow and like us:
Pin Share

Celebrul fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovic a anunţat joi că va interpreta un rol în viitorul film al regizorului Guillaume Canet, ”Astérix et Obélix: l’empire du milieu” (”Asterix şi Obelix, imperiul de mijloc”).

La 39 de ani, atacantul lui AC Milan va juca rolul unui roman, Caius Antivirus. Anunţul a fost făcut fără alte amănunte pe contul de Instagram al fotbalistului, prin intermediul publicării unei fotografii cu numele personajului său.

La fel ca Ibrahimovic, alte staruri au anunţat în acelaşi timp pe conturile lor de Instagram ce rol vor juca în acest film.

În acest al cincilea film, Guillaume Canet îl va interpreta pe Asterix, iar Gilles Lellouche va fi credinciosul său prieten Obelix. Pierre Richard a anunţat că va juca rolul lui Panoramix.

Marion Cotillard, care în viaţa de toate zilele este prietena lui Guillaume Canet, va fi Cleopatra, rol interpretat în trecut de Monica Bellucci. Vincent Cassel a fost ales să-l joace pe Cezar.

Cântăreaţa belgiană Angele va fi Falbala, iar umoristul Chicandier va fi viitorul interpret al lui Ordralfabetix, negustorul de peşte din satul aprigilor războinici.

Jose Garcia nu va mai fi Couverdepus („Asterix la Jocurile Olimpice”), ci Biopix. Umoriştii McFly şi Carlito îi vor juca pe Radius şi Cubitus , iar Audrey Lamy va fi Bonemine.

Turnarea acestui film, care urma să aibă loc parţial în China, a trebuit să fie amânată în primăvara anului 2020 din pricina cauzei sanitare. Cu un buget de peste 60 de milioane de euro, filmul se anunţă deja ca una dintre cele mai mari producţii franceze din următoarele luni. AGERPRES

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *