News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ilie Cheșa : Arădenii nu sunt interesați de circul politic ci vor pasajul din Micălaca finalizat Ilie Cheșa : Arădenii nu sunt interesați de circul politic ci vor pasajul din Micălaca finalizat
Please follow and like us:
Pin Share

„Am tot auzit în ultimii ani : PSD este la guvernare și nu termină pasajele ! Asta în condițiile în care sub guvernarea social-democrată s-au finalizat lucrările, s-a dat în folosință pasajul de la Cet iar arădenii îl folosesc zilnic.

Acum când USR gestionează ministerul Transporturilor, în actuala formulă guvernamentală, parlamentarii USR tac chitic în vreme ce, realitatea a devenit și mai dramatică, după ce constructorul pasajului din Micălaca a reziliat contractul, iar autorităţile sunt nevoite să caute altă firmă care să finalizeze proiectul început în urmă cu un deceniu. Varianta oficială sună că antreprenorul a renunţat la contract din cauză că lucrările au fost blocate prea mult de neînţelegerile dintre autorităţi şi proprietarii de terenuri din zona şantierului.

Păi cum stau lucrurile domnilor Vlad și Wiener, parlamentari de Arad ? Dar promisiunile din campania electorală ? Cu ele ce faceți ? Zecile de cuvinte frumoase, de proiecte mărețe de infrastructură pentru Arad, în ce s-au transformat ?

Vă spun eu într-o lipsă de finanțare și rezilierea de contract despre care tocmai au aflat arădenii. Acum nu mai aveți nicio scuză ! Ministrul e USR iar consecințele cele despre care tocmai am pomenit.

Din tot circul acesta ieftin au de pierdut doar arădenii, pe care în mod cert nu îi interesează culisele politice, ci pur și simplu vor un pasaj funcțional în Micălaca și nu teme de propagandă la grătar.”, spune președintele organizației municipale PSD Arad, consilierul local Ilie Cheșa

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *