News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ilie Cheșa: Călin Bibarț, nu mai fii Falcă și dă bani pentru sportul arădean! Ilie Cheșa: Călin Bibarț, nu mai fii Falcă și dă bani pentru sportul arădean!
Please follow and like us:
Pin Share

Bucuria imensă a promovării echipei fanion a Aradului, UTA, în primul eșalon fotbalistic al țării este umbrită de reacția palidă a autorităților locale care se eschivează de la a preciza cum și cu ce sume vor sprijini în continuare clubul.

Conducerea echipei nu a primit din partea primarului interimar Călin Bibarț nici o asigurare fermă că bugetul clubului va putea asigura prezența Bătrânei Doamne în Liga Națională. La fel ca și predecesorul său, Gheorghe Falcă, Bibarț încearcă să aburească opinia publică citând nume de legi dar fără a acționa concret.

„Cât de Falcă poți să fii, Călin Bibarț, atunci când din poziția ta interimară încerci să arunci cu praf în ochii suporterilor arădeni? UTA are acum nevoie de sprijin concret, nu de lecții de retorică juridică din partea ta. Împreună cu tovarășii tăi liberali, v-ați făcut capital de imagine pe spatele promovării echipei, uitând ce eforturi au făcut acești băieți minunați aducând performanțe și rezultate pe terenul Motorul pentru că stadionul UTA, tot din vina voastră, a intrat în Cartea Recordurilor pentru anii de când se tot află în șantier. UTA, sportul arădean în ansamblul său, au nevoie de finanțare, de sprijin din partea autorităților locale. Vino cu o propunere concretă în consiliul local municipal și asta cât mai rapid, o vom dezbate cu toți consilierii și îți garantez că va fi votată de toți consilierii locali ai PSD Arad. Pentru UTA, pentru formațiile care au adus și pot aduce încă glorie Aradului, trebuie să găsim soluții și să le ajutăm, fără dezbateri politice sterile și fără campanie electorală făcută pe spatele sportivilor. Hai, Călin Bibarț, că se poate”, a declarat Ilie Cheșa, președintele organizației municipale PSD Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *