News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ilie Cheșa : Puncte de interes pentru arădeni pe ordinea de zi a CLM Ilie Cheșa : Puncte de interes pentru arădeni pe ordinea de zi a CLM
Please follow and like us:
Pin Share

„Astăzi, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Arad, aferentă lunii martie. Alături de colegii mei Csilla Aur și Cosmin Buruc, consilieri municipali, am votat o serie de proiecte importante pentru arădeni, printre care:

Trecerea în domeniul public al statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale a două blocuri ANL de pe strada Voinicilor, în conformitate cu protocolul privind preluarea Cetății Aradului. Prin acel protocol, Primăria Arad și-a asumat construcția a 250 de apartamente ANL, în vederea atribuirii acestora către personalul Ministerului Apărării Naționale, iar aceste două blocuri sunt parte din acest angajament, fiind un nou pas pentru preluarea Cetății Aradului și trecerea ei în circuitul civil.

Trecerea în domeniul public a unor bunuri din patrimoniul SC CET Hidrocarburi SA Arad.

 

Preluarea în administrare de către Municipiul Arad a imobilului în care își desfășoară activitatea educațională Liceul Teologic Baptist ”Alexa Popovici”.

 

Constituirea Comisiei de evaluare a managementului la Filarmonica Arad, a Comisiei de soluționare a contestațiilor, precum și a secretariatului comisiilor, în vederea evaluării managementului aferent anului 2021.

Acordarea în avans a ajutorului cu titlu de subvenţii pentru acoperirea diferenţei de preţ şi tarif la energia termică livrată populaţiei către S.C. CET Hidrocarburi S.A. Arad.”, afirmă viceprimarul Ilie Cheșa.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *