News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Ilie Cheșa: TAXE ZERO în ARAD! Ilie Cheșa: TAXE ZERO în ARAD!
Please follow and like us:
Pin Share

Candidatul PSD la Primăria Aradului, Ilie Cheșa, lansează campania „TAXE ZERO în ARAD!“, un proiect care vizează eliminarea taxelor pentru o serie de servicii esențiale, cu scopul de a ușura povara financiară a cetățenilor și de a stimula investițiile în oraș.

Prin inițiativa „TAXE ZERO în ARAD!“, Ilie Cheșa propune eliminarea taxelor pentru utilizarea infrastructurii sportive și de recreere, utilizarea stadionului de către clubul UTA, pentru parcările de pe arterele principale și străzile lăturalnice din cartiere, pentru accesul în locații de interes public, cum ar fi piața OBOR-OCSKA, pentru firmele din domeniul HORECA, atât de pe ștrandul Neptun, cât și din oraș, sau pentru accesul pensionarilor cu venituri mici la Ștrandul Neptun sau Ștrandul Termal CARP (BIDI).

„Este esențial să redăm orașul cetățenilor și să creăm un mediu în care fiecare arădean să se bucure de oportunități egale și acces la facilități fără a fi împovărat de taxe suplimentare. Vrem să redăm viața Aradului de altădată, dar nu putem face acest lucru dacă nu venim cu anumite facilități pentru domeniul HORECA, pentru a stimula turismul. Vrem să readucem la viață ștrandul Neptun, dar nu putem face acest lucru fără să-i sprijinim pe cei care pot și doresc să investească în acea zonă de agrement. Vrem să eliminăm taxele de parcare pe străzile din cartiere, unde primăria a tras două linii cu vopsea și a pus taxă în fața caselor sau blocurilor. Vrem să sprijinim seniorii acestui oraș, care au muncit o viață întreagă și care merită taxe zero la intrare în zonele de agrement, cum sunt Ștrandul Neptun sau BIDI. Vrem să sprijinim echipa UTA, care an de an acumulează datorii la stadion, să nu mai plătească niciun leu pentru folosirea unei baze sportive ridicată din banii arădenilor, pentru echipa lor de suflet. Sunt convins că în perioada următoare vor apărea tot felul de „specialiști“, mai ales din rândul politicienilor, care ne vor spune că nu se poate. De 35 de ani, în România auzim tot timpul că nu se poate, atunci când trebuie să facem ceva pentru cetățeni. În schimb, se găsesc tot felul de „portițe“, de soluții, atunci când există un interes de partid sau un interes personal. În perioada următoare, voi veni cu exemple concrete despre ce taxe vom elimina și cum vom face acest lucru. Pentru mine nu există „NU SE POATE“, atunci când e vorba de Arad și de arădeni“, a declarat Ilie Cheșa, candidatul PSD la funcția de primar al Aradului.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *