News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

În acest weekend va fi Festivalul Berii 2023 În acest weekend va fi Festivalul Berii 2023
Please follow and like us:
Pin Share

După succesul de care s-a bucurat anul trecut, Festivalul Berii revine și anul acesta cu o ediție care se anunță cel puțin la fel de reușită ca cea de anul trecut.

Startul petrecerii va fi dat joi, 29 iunie 2023, ora 20.00, când pe scena principală a festivalului de pe Ștrandul Neptun va avea loc un concert extraordinar de rock simfonic susținut de  Filarmonica Arad și trupa Cargo. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Până pe 2 iulie 2023, ștrandul Neptun va fi punctul de întâlnire al celor care vor să petreacă savurând diferite sortimente de bere, ascultând muzică bună și bucurându-se de parcurile de distracții ce vor fi amenajate în proximitatea scenei principale. Vor fi patru seri de concerte cu artiști ai momentului, dar și trupe care au adunat de-a lungul anilor mii de fani. Ca și la ediția de anul trecut, Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură și societatea Recons Arad sunt parteneri ai evenimentului.

Vineri, 30 iunie, începând cu ora 18.00, pe scena principală a festivalului vor urca: Victor Diaz, Dan Ciotoi, Yny Sebi, DJ Project și trupa Iris. Scena 2 este rezervată celor de la Daniel’s Brothers Band care începând cu ora 20.00 vă propun un concert live de muzică retro.

Sâmbătă, 1 iulie, tot de la ora 20.00, pe scena principală vor urca: Victor Diaz, Grupul Vouă, Mirabela Dauer, Rareș, Puya, Bogdan DLP. Pe Scena 2, tot de la ora 20.00 vor urca suflătorii de la  Banater Musikanten.

Ultima zi de festival îi aduce la Arad pe Ștefan Bănică Jr., Dorian Popa și pe Lil Cagulă. Pe Scena 2 de la ora 20.00 revin cei de la Banater Musikanten.

Parcurile de distracții de la Festivalul Berii Arad sunt tărâmurile magice, unde distracția și jocul capătă noi înțelesuri atât pentru adulți cât și pentru copii. Cel mai mare Ferris Wheel, prezent vreodată în Arad, va putea fi încercat doar în acest weekend cu ocazia Festivalului Berii, iar copiii cu vârstă între 2 și 14 ani se vor putea bucura de ansamblurile de joacă cu zone de cățărat, tobogane, leagăne, balansoare, trambuline și insule de nisip.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *