News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul Ciprian Luca ia atitudine vis-à-vis de demersul reprezentanţilor Puterii de a-şi asigura capital politic prin mijloace care demonstrează încă o dată subestimarea capacităţii de înţelegere a practicilor mizere din partea celor cărora li se adresează. “Apreciez că demersul portocaliilor depăşeşte orice limită a bunului simţ faţă de români, faţă de cei cărora le datorează averile colosale pe care şi le-au făcut în timpul de când sunt la guvernare. În strategia lor de distragere a atenţiei populaţiei de la problemele cu adevărat grave din economia naţională, aceştia recurg la prezentarea (déjà obositoare) a unor obiective măreţe realizate de ei. Populaţia este saturată de amagiri, de “tăieri de panglici”, de promisiuni făcute în van în timp ce lipsurile din viaţa de zi cu zi se acutizează. Consider că maniera în care alege clasa portocalie să-şi creeze imagine, incercând să distragă atenţia de la mizeriile regăsite în spatele investiţiilor inaugurate cu fast, este încă o jignire adusa românilor, apreciază demnitarul arădean.

Aceeaşi scenă, adica déjà binecunoscutul pod peste Mureş de la Arad; acelaşi scenariu, adica vizitarea obiectivului amintit; aceleaşi declaraţii de presă făcute către camerele de luat vederi cu spatele spre şantier. Aceasta este tabloul într-un ton puternic portocaliu creat la Arad de reprezentanţii partidului de guvernământ.

Elena Udrea a marcat inceputul intinsului lanţ de vizite ce urmau sa fie programate in zona de vest, mai précis la Arad de alte nume grele ale democrat liberalilor. Deja Anca Boagiu este o faţă familiară arădenilor, ajungând în ultimele luni să organizeze mai multe conferinţe de presă în oraşul de pe Mureş decât majoritatea directorilor de institituţii deconcentrate de la nivelul judeţului.

Cât despre atât de mediatizatul pod peste Mureş, acesta este investiţia de care se folosesc cu vârf şi îndesat toţi “greii “ partidului pentru a-şi asigura o imagine. Subiectul ‘ a prins” şi a deschis multe ediţii ale publicaţiilor respectiv a jurnalelor de ştiri din vestul ţării. “A prins” într-atât, încât în goana disperată după imagine, însuşi premierul Emil Boc este astazi la Arad pentru a prezenta aceeaşi realizare – vestitul pod peste Mureş. (comunicat)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *