News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

În pas cu tehnologia: CARE sunt cele mai noi metode prin care îți poți promova afacerea? În pas cu tehnologia: CARE sunt cele mai noi metode prin care îți poți promova afacerea?
Please follow and like us:
Pin Share

Se spune că succesul unei afaceri poate fi rezumat la 2 aspecte: „Poți oferi ceva de care oamenii au nevoie la un preț pe care sunt dispuși să-l plătească?” și „Potențialii clienți pot accesa oferta ta ușor și rapid?”

9 din 10 oameni își deschid o afacere pentru că dețin răspunsul la prima întrebare. Înțeleg foarte bine industria în care intră și le pot oferi clienților ceea ce au nevoie. A doua întrebare, care vizează strategia de marketing, este cea care le dă multora bătăi de cap.

Vremurile se schimbă și, odată cu ele, și tehnologiile. Vechile modalități de promovare prin postere sau flyere sunt depășite, de aceea, pentru a asigura succesul afacerii tale, trebuie să fii la zi cu cele mai noi tendințe în marketing. Dacă ești în căutare de idei în acest sens, atunci află mai jos mai multe despre acestea!

Iată 3 metode noi și eficiente prin care îți poți promova afacerea!

  1. Înlocuiește campaniile prin e-mail cu cele prin sms

Dacă, înainte de extinderea masivă a Facebook-ului, multă lume alegea drept canal de comunicare e-mail-ul, acum lucrurile s-au schimbat semnificativ. Acesta este verificat mai ales în interes de serviciu sau pentru comenzile online, în rest fiind preferate rețelele de socializare. În acest caz, vechile campanii de promovare devin ineficiente.

Dacă optezi, în schimb, pentru marketingul prin SMS, obții rezultate mult mai bune. Acest tip de comunicare este cel mai rapid și promite o rată de citire de 97% în mai puțin de 15 minute de la livrare. Mai mult, mesajul text reprezintă o modalitate excelentă de a obține feedback de la clienți.

Studiile arată că 31% dintre aceștia vor răspunde în aproximativ 5 minute. Așadar, dacă și tu vrei să profiți de această modalitate eficientă de promovare, cu doar un click aici poți afla mai multe despre acest tip de servicii!

  1. Folosește-te de articolele instant de la Facebook

Facebook a creat recent o platformă de distribuție, pe care îți poți urca articolele exact ca la tine pe site sau pe Linkedin, dar cu elemente interactive potrivite pentru vizualizarea de pe telefonul mobil. Ea este disponibilă atât pentru Android, cât și pentru Iphone, deci poți fi sigur că articolul tău este văzut de către toți cei interesați.

Aceste articole joacă un rol extrem de important pentru creșterea credibilității și a vizibilității brandului tău. De asemenea, pe platformă, sunt încărcate aproape instant. Raportările arată că, datorită accesului foarte rapid și facil la informație, rata de distribuire a acestora crește cu 30% față de cele accesate din alte locuri.

  1. Utilizează cât mai multe poze sau videoclipuri

Un alt lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este interesul tot mai mare al utilizatorilor pentru conținutul media vizual. Multe persoane închid articolele multe prea stufoase, în cazul care le deschid de la bun început. Sunt preferate pozele sau videoclipurile, pentru că nu presupun niciun efort intelectual.

Așadar, atunci când creezi o pagină de social media pentru afacerea ta, trebuie să te asiguri că ai cât mai mult conținut vizual relevant pentru nișa ta, cu imagini sau videoclipuri de înaltă calitate și care să menționeze evenimente recente, prin utilizarea hashtagurilor. Pentru toate este necesară o informare în prealabil, pentru a afla care sunt nevoile și dorințele clienților.

În concluzie, există multe metode prin care îți poți face afacerea vizibilă pentru publicul tău țintă. Singurul lucru pe care nu trebuie să îl uiți este faptul că promovarea brandului reprezintă 50% din succesul acestuia. De aceea, nu neglija acest aspect și, mai mult ca sigur, lucrurile vor prospera!

Sursa foto: Unsplash.com

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *