News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

În ultimele 24 ore subunitățile ISU Arad au desfășurat 77 misiuni În ultimele 24 ore subunitățile ISU Arad au desfășurat 77 misiuni
Please follow and like us:
Pin Share

În ultimele 24 ore subunitățile ISU Arad au desfășurat 77 misiuni.
Din cele 77 misiuni 71 au fost misiuni de intervenție iar 6 de prevenire.
S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 4 incendii dintre care 2 vegetație uscată și 2 anexe gospodărești.

Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit ieri în municipiul Arad si in localitatea Ghioroc pentru stingerea unor incendii la anexele unor locuințe.
In ambele cazuri incendiile se manifestau violent și generalizat cu posibilitatea de extindere la imobilul de locuit si doar intervenția rapida si profesionalismul pompierilor au salvat casele.
In incendiu au ars bunurilor aflate în cele două anexe.
Cauza probabilă a incendiilor în ambele cazuri „scurt circuit electric”

Echipajele alocate pentru transportul pacienților confirmați cu noul coronavirus au efectuat 25 misiuni de transport către cele 3 spitale, Ineu, Grăiește si Expo.
Ca urmare a misiunilor de transport, la cele două puncte de decontaminarea din Arad și Ineu au fost executate 14 operațiuni de decontaminarea ale personalului și tehnicii de intervenție

In urma unui accident rutier în localitatea Ineu, un echipaj de intervenție, format din 4 pompieri și o autospecială de stingere cu apă și spumă a asigurat zona în vederea evitării producerii altor situații de urgență.

Cele 9 echipaje SMURD, 1 terapie intensivă mobilă și 8 echipaje de prima ajutor au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență în 27 de cazuri.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *