News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a hotărât retragerea, la cerere, a autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Comerciale PROFINS BROKER DE ASIGURARE S.R.L.

Decizia nr. 841/21.11.2011 privind retragerea, la cerere, a autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Comerciale PROFINS BROKER DE ASIGURARE S.R.L. a fost transmisă spre publicare în Monitorul Oficial, Partea I.

De asemenea, Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor a aprobat încetarea activităţii la cerere şi retragerea autorizaţiei de funcţionare a Societăţii Comerciale OPTIMASIG BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L.

Decizia nr. 842/21.11.2011 privind aprobarea cererii de încetare a activităţii Societăţii Comerciale OPTIMASIG BROKER DE ASIGURARE-REASIGURARE S.R.L. a fost transmisă spre publicare în Monitorul Oficial, Partea I.

Comisia de Supraveghere a Asigurărilor subliniază faptul că măsurile dispuse în cazul societăţilor menţionate nu au implicații asupra contractelor de asigurare deja încheiate, acestea continuând să își producă efectele în condițiile stabilite la data semnării.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *